Noguchi Coffee Table Zwart
Afmetingen l x b x h 92 x 130 x 40
Merk Retro-living
Referentie 44/TY-110

De Noguchi salontafel is een tijdloos stukje design dat zijn oorsprong vindt in 1939. Oorspronkelijk ontworpen voor de voorzitter van het Museum of Modern Art in New York, maakte dit meesterwerk al snel een diepe indruk op velen. Het verzoek aan de ontwerper was duidelijk: creëer een vergelijkbaar ontwerp dat zowel in kantoren als woonkamers een prominente plaats zou vinden.

Organische vormen en design

Isamu Noguchi (1904-1988), een Amerikaanse beeldhouwer met Japanse roots. De organische vormentaal van Noguchi's beeldhouwwerk weerspiegelt zich ook in het ontwerp van deze salontafel uit 1944. De biomorfe vorm, geïnspireerd door de natuur maar niet gebonden aan realisme, bestaat uit drie elementen.

Een robuuste glasplaat zweeft boven een houten onderstel, dat zich vormt tot een stabiele driepoot. Ondanks zijn delicate uitstraling is deze tafel een toonbeeld van stevigheid. Deze tijdloze klassieker kan generaties lang meegaan.

Coffee Table geïnspireerd op de Noguchi salontafel

De salontafel van Retro-living is een eerbetoon aan Noguchi van hoge kwaliteit. Beschikbaar in twee prachtige uitvoeringen - Walnoot en Zwart - is deze Coffee Table even verbluffend als het origineel.

Afmetingen: 130 x 92 x 40 cm.

Retro Living meubilair op maat

Zoekt u een product in een specifieke kleur of materiaal? Al onze producten kunnen gemaakt worden naar uw wens.

U betaalt bij bestelling dan enkel een voorschot, de rest van het bedrag betaalt u gewoon bij levering. Neem gerust contact op per telefoon of e-mail.

Noguchi Coffee Table Zwart

Noguchi Coffee Table Zwart

Betaling bij levering. Wij nemen zo snel mogelijk contact met U op