Bezorgen en retourneren

Bezorgen en retourneren

Bezorgen:

Na bestelling in onze webshop krijgt u van ons een bevestiging waarna onze logistieke partner met u contact opneemt om de voor uw gepaste tijd voor levering vast te leggen.
.

Leveringen gebeuren tot aan de deur. Mocht u levering binnen of op een verdieping wensen dan is dit, mits een toeslag, mogelijk.

Neem hierover gerust contact met onze klantendienst.

Retourneren:

Mocht u niet tevreden zijn over uw aankoop dan heeft u het recht het product binnen de 14 dagen te retourneren. Let wel dat het geretourneerde product onbeschadigd , ongebruikt en in originele verpakking dient te worden teruggestuurd en dat de retourkosten voor uw rekening zijn.

Producten/meubelen die als zelfmontagepakket worden geleverd en vervolgens door de klant zelf zijn gemonteerd en daarna weer gedemonteerd, zullen niet als retour geaccepteerd worden.

Maximaal 14 dagen nadat wij het product in ons magazijn hebben ontvangen krijgt u het bedrag op uw rekening teruggestort.

Wij besteden uiterst veel zorg aan kwaliteitscontroles en verpakking.

Indien echter toch iets zou mislopen en u een beschadigd product zou ontvangen dan vervangen wij dit uiteraard kosteloos binnen de kortst mogelijke tijd.