Barcelona stoel zwart
Materiaal Premium leder en roestvrijstaal
Afmetingen l x b x h 76 x 77 x 82
Gewicht 21 kg
Merk Retro-living
Referentie 1/TY-801

De Barcelona Chair, ontworpen door Ludwig Mies van der Rohe en Lilly Reich voor de Internationale Expositie van 1929 in Barcelona, is meer dan een meubelstuk; het is een stukje geschiedenis. Deze stoel, specifiek ontworpen voor het Duitse paviljoen, belichaamt het motto 'less is more', wat staat voor eerlijk, functioneel en elegant design.

Retroliving's moderne interpretatie

De stoel van Retro Living is geïnspireerd op de oorspronkelijke Barcelona Chair van Mies van der Rohe & Reich en wordt vervaardigd uit premium leder en roestvrijstaal. Zo combineer je klassiek design met hedendaags comfort. Het is niet alleen een 'eyecatcher' in elke ruimte, maar biedt ook een ongeëvenaard zitcomfort, waarmee het de erfenis van het originele ontwerp voortzet.

Ook beschikbaar in andere versies:

Een historisch designicoon

De waardering voor de Barcelona Chair ligt in zijn tijdloze elegantie en zijn vermogen om zich aan te passen aan zowel klassieke als moderne interieurs. Het is niet alleen een comfortabele zitplaats, maar ook een statement van verfijnde smaak en een liefde voor design. Dit maakt de stoel niet alleen relevant voor designliefhebbers, maar ook een gewild item voor verzamelaars en interieurontwerpers wereldwijd.

Uitzonderlijke afwerking en kwaliteit

De kwaliteit en afwerking van de Barcelona Chair zijn ongeëvenaard. De precisie in het vakmanschap, de keuze voor hoogwaardige materialen zoals premium leer en roestvrij staal, en de toewijding aan het behoud van het originele ontwerp, zorgen ervoor dat elke stoel een duurzaam kunstwerk is. Dit alles maakt de Barcelona Chair een blijvende investering in comfort en stijl.

Tijdloze Barcelona Chair

Bijna 80 jaar na het ontwerp blijft de Barcelona Chair een toonbeeld van moderne en stijlvolle esthetiek. Deze stoel past perfect in diverse settings, van huiskamers tot kantoren, en van ontvangst- en wachtruimtes tot hotels, wat zijn veelzijdigheid en blijvende aantrekkingskracht bewijst.

Retro Living meubilair op maat

Zoekt u een product in een specifieke kleur of materiaal? Al onze producten kunnen gemaakt worden naar uw wens.

U betaalt bij bestelling dan enkel een voorschot, de rest van het bedrag betaalt u gewoon bij levering. Neem gerust contact op per telefoon of e-mail.

Barcelona stoel zwart

Barcelona stoel zwart

Betaling bij levering. Wij nemen zo snel mogelijk contact met U op